lördag 21 april 2007

Lördag!!

Japp det var ett tag sen sist. Men det kan lätt bli så när det händer en del runt om en .
Jag har för det mesta jobbat hela veckan.
Har gått ner på halvtid så mina arbetstider är 9-13.30. Synd att klaga på dom arbetstiderna nu när solen börjar visa sig.
Innebär dock ett trevligt besök på arbetsförmedlingen, för jag ska ju stämpla upp. Men det gick ganska smidigt, fick bara stå i kö i en timme!!
Sen har jag hunnit med att scrappa hos Isa med Annette, Pia och Sonja. Attans trevligt!! Fick gjort tre alster som jag är nöjd med. Allra nöjd är jag nog mest över kortet. Vilken underbar stämpel jag fick låna av Pia.

Här är en liten bild från Fredriksdals Friluftsmuseum. Älskar denna bilden, det är så vackert på nåt sätt. Ja och så gillar jag förståss min kära stämpel med swirlar. Här är när Marion var liten och fullkomligt älskade sin cykel. Hon kunde cykla på den hur länge som helst. Ville helst inte kliva av den.

Annars har jag varit på anställningsintervju, ett jobb jag gärna vill ha. Men vi får se vad som händer och sker. Skulle få besked i mitten av nästa vecka om jag blir kallad igen.
Igår åkte sambon iväg med Hemvärnet och ska vara borta hela helgen. Marion ska sova hos sina kusiner ikväll. Så jag blir helt alena. Men jag gråter inte för det, Mats kommer över ikväll så ska vi titta på film och dricka lite gott!! Sen kan det kanske hända att man scrappar nåt idag. Man vet aldrig.
Nä nu är det dags att hitta på nåt denna soliga dag.
Ha det så underbart i solskenet.
kram Sanna


måndag 9 april 2007


Japp då har hela helgen bara precis flugit förbi....
Nja inte riktigt.
Påsken har varit lugn och skön.
På långfredagen så vårstädade vi våran balkong, härligt med en vårig balkong.
Påskafton så var vi och promenerade på Fredriksdals Friluftsmuseum med Anna och barnen. Sen hem till oss för att avnjuta en härlig påskmåltid.
Påskdagen gick åt till att vara hemma och slappa, en liten runda till väla blev det visserligen. Måste ju ha ett halsband till katten, han hoppar ju ut från balkongen nu!!
Senare på kvällen så kom Linda och Lasse med barnen. Fikade lite och hade allmänt trevligt. Barnen lekte och sjöng i karoekemaskinen.
Och idag har jag och Marion varit hos Linda och Lasse. Jag och Linda scrappade medans barnen lekte. Tack för en trevlig pysseldag Linda. Det blev en layout på min kära dotter Marion när hon
var på Lucas barndop.

Sen det andra är ett grattiskort till en som ska fylla 50 år.

Jag är faktiskt nöjd med bägge min alster!















Det är nog det som har hänt dessa lediga dagar. Jag har iallafall njutit av ledigheten.

Nu ska jag ta och fixa till det sista på middagen.
Kåldolmar med kokt potatis och sås. Mmmmm så gott!!

Ha det så gott alla som tittar in.
kram Sanna.

onsdag 4 april 2007


Ja då är det onsdag. Skönt nu är snart arbetsveckan slut och påsken närmar sig och med det så innebär det långledigt!!

Läkarbesöket gick bra igår och doktorn kunde inte se några cellförändringar. Härligt att höra, nu ska man bara vänta in provsvaren. Men jag är possitiv och litar på att det inte är nåt.

Jag var en snabb runda på jobbet igår fast jag var ledig. Hade köpt lite tulpaner och påskliljor till matsalen. Var ju tvungen att lämna dom och hjälpa till så att dom kom i vatten och så. Marion var med där. Duktigt bortskämd är hon på mitt jobb!!

Var även en liten runda på Scraproom och hittade lite grejor. Saker som man bara måste ha.....(nån som varit med om det förrut??)

Idag har det varit fruktansvärt lugnt på jobb, inte många gäster alls. Men dom kommer väl på tisdag när all ledighet är slut. Då blir det nog full rulle igen.

Nu ska jag hålla kväll och kanske montera lite stämplar, några från mässan och alla fina hÄnglar som kom i lådan.

Ha det gott, igelkott.

kram Sanna

måndag 2 april 2007

Helgen är slut!!

Japp då vart det måndag igen.
Helgen går fruktansvärt fort nu för tiden.
Lördagen spenderade vi med att fira Marion. Vi hade kalaset ute!! Det var så skönt att sitta där ute med fika hela dagen.
Satt där ute ända tills klockan blev halv sju.
Grannarna kom också ut, men sin Ceasar(en kissekatt halv bonde och halv skogskatt).

Marion är supernöjd med sina kalas och alla sina presenter.
Pia: hon fullkomligt älskar kjolen.

Söndagen spenderades bl a på Väla. Jag ville ha en ny jeansjacka. Men har man inte storlek XS så finns det ingen. Jaja, fick köpt en ny tröja iallafall.
Sen for vi iväg till Linda och Lasses kolle och drack kaffe. Härligt nu när man kan sitta ute!

Idag så var det jobb hela dagen, sen ut på Väla och shoppa...inget kul, bara en massa strumpor!!
Sen blev det middag hos Linda och Lasses kolle, grillat. Mmmm så gott.
Imorron är jag ledig, då får vi se vad dagen har att erbjuda. Det enda som är planerat är ett läkarbesök och syrran kommer.

Ja sen vart ju helgen slut.
Nu ska jag sätta mig och greja ihop nåt till Marion som faktiskt fyller år imorron.
Ha det gott, igelkott!