torsdag 30 september 2010

torsdag och en söt bild :)

Japp idag är det torsdag,, bäst att påminna för er som kanske glömt vilken dag det är. Som vanligt så har det inte hänt så mycket i mitt sjukskrivna liv. Ska ju ta det lugnt. Och jag försöker, men ibland behöver man se lite folk också. Tog en liten runda på Väla och shoppa lite till dottern. Ja hon shoppade för sina egna pengar också :) rosa tights och en ny hårfärg. Så nu är hon mörkhårig igen. Annars har det nog stått stilla här hemma. Jag har dock bakat lite. Solskensbullar och äppelgömmor blev det här hemma. Jag kommer rulla fram när det är dags att börja jobba igen :) Det är ju tyvärr så att när jag går här hemma och dräller då har jag så in i bomben trist, så då äter jag!! Inte helt bra det vet jag, men men.
Den söta bilden föreställer mig på sjukan. Sött va???



Nä nu tror jag att jag ska leta upp ett gott recept på brytbröd. Det ska nämligen bli soppa till mat här hemma.
Har även pysslat lite....Det var längesen!! 3 kort blev det minsann. Ska fota dom och lägga ut dom sen.
Ha en underbar alla, njut av solen som faktiskt värmer en stund till :)

fredag 24 september 2010

Fredag

Idag är det fredag och jag har varit hemma hela dagen.
Det är inte kul att bara vara hemma och vila. Rastlös är jag!! Men har bestämt mig för att för en gångs skull lyssna på folket runt omkring mej. Jag SKA ta det lugnt!!
Dagen till ära så har Mats varit här med Wienerbröd. Det var mumsigt. Klarade inte att äta hela innan jag blev illamående. Inte likt mej när det gäller kakor!!
Sen har jag bara pendlat mellan säng och dator. Känner att magen är inte helt okej alltså. Men det kanske den inte ska vara 2 dagar efter operation....
Nu är Olle och Marion på Väla och shoppar litta. Marion behöver en ny jacka, det ska bli spännande och se vad det blir för nåt. Vet ju att Olle är glad för att handla lite dyrare kläder än jag. Och Marion tar ju naturligtvis för sig :)
Sen när dom kommer hem ska Olle få fixa lite middag. Känner att det är jobbigt att stå för länge. Får väl skämma bort honom sen när jag blir lite piggare. Nä nu ska jag surfa vidare.
ha det gott allesammans.

onsdag 22 september 2010

liten uppdatering

hej alla glada.
Gör nåt som jag inte gjort på länge. Nämligen skriver här. Allt känns okej för tillfället.
Angående tidigare två inlägg så har allt ordnat upp sig. I onsdags förra veckan så skulle jag opereras. Blev tyvärr inte så utan blev hemskickad efter sju timmar på på sjukhuset. Ganska kokt faktiskt. Ringa till jobb och tala om för vikarierna att jag måste ha tillbaka mina timmar. Trist men sant.
Idag så blev jag äntligen av med den del jag inte vill ha i min kropp. Känner mig ganska mör även om jag inte har nån större lust att erkänna det. Har kanske inte tagit det så lugnt som dom önskar här på sjukhuset. Uppe på rum vid 14,30. Mamma och pappa kommer 15,30 ner och röka, fika, snacka litta och röka igen. Rummet 16,00 vila litta mellan telefonpratet. 17,30 Syster med barn och Olle och Marion tittar in. Röka, fika, Mats kommer, lite mer kaffe på det sen röka igen. Rum 19,00 olle fixa internet. strax efter åker Mats hem. Olle och Marion åker vid 20,00 följer dom och tar en cigg.
Sen bara vilat. Kanske inte så mycket som jag skulle,,, har ont nu. men jag är inte heller männinskan som har ro att bara ligga hela dagen. Vilket jag får synda för i slutändan.
men jag är glad för nu behöver jag inte oroa mej mer för detta problem det är ur världen nu. Gottepåse :)
Nu tror jag att jag ska gå ner och ta en liten pinne och sen kolla nån film... kanske sova lite,
Ha det gott där ute i världen.
kram Sanna