torsdag 27 augusti 2009

Grattis på lilla mej.



Ja då har man blivit ett år äldre.
Firade med att gå att jobba.
Sen lite kaffe och kaka här hemma. Tack alla mina vänner som kom förbi.
Superduper trevligt. Tack för alla fina paketer=) Fick jättefina paket.
Som ni ser så bjöd jag på hembakta kakor, eller inte...
Tårtan har jag nästan gjort själv. Bottnarna är faktiskt köpta, ja allt är köpt jag har ju inte odlat nåt... Men jag har lagt ihop den själv. Marion garnerade den till mig. Mumsigt =)
Sen bjöd man ju på antikrunda som min gode vän Mats sa. Alla fick gå runt mej =)


Ja ja en månad kvar Mats.

Nu är det operation hitta köket som gäller. Imon kommer systeryster med familj.

kram Sanna

lördag 22 augusti 2009

Fredag

Idag var det en kort dag på jobb. Chef och dotter kom, dottern är så söt och vill leka och rita hela tiden. En stund fick jag för Chefen.=)
annars har min lediga tid gått åt att städa och fixa här hemma. Kunde behövas efter att Marion och två kompisar satt här och scrappade(tur att det är nån som använder sakernar). Marion sa när jag kom hem, "Mamma, jag tror inte att du vill se ditt kök!" Glad blir man då??? Nåja dom städade undan grejorna så fint så. Resten tog snälla mamman (pappan hjälpte också till lite) Vill ju ha fint när man ska få celebert besök!! Sahra kommer ju imorron!!!
Mats kom över så vi börja så smått med kaffe och småprat. Som slutade i lite groggar och kortspel med många högljudda skratt =) Underbart!
nu är det kväll och jag skulle bara kolla lite innan sängen kallar.

Ha det gott
Sanna

torsdag 20 augusti 2009

En lugn dag

Jo det var en helt vanlig dag idag. Det märks att allt går tillbaka till det vanliga igen.
Lugnt på jobbet. Fick städat och fixat lite där. Uppdatera listor och sånt som ska göras.
Slutade kl 16 idag. Hem och hämta familjen. Ut på väla i hopp om att Marion skulle hitta lite grejor som hon vill ha i skolan. Men det fanns inte nåt speciellt hon ville ha. Billigt!!Kanon!! Jag och Olle hade dock ett ärende som kanske inte är fullt så billigt. Systembolaget!!! Vars en påse med gott och blandat gick vi hem med =)
Hemma har jag lagat middag, så kulinariskt som stuvade makaroner med falukorv. Gott var det! Sen så passade jag på att rasta Wii Fit en stund. Alltid skönt att kunna göra det. Tanken är väl att man kanske ska tappa ett kilo eller två. Jag kombinerar det med att ta en himla massa steg om dagen=) Man kanske ska skriva upp hur mycket man går och står på Wii Fit brädan??? Nja det kanske händer en dag. Men jag kan skryta lite och skriva att jag går faktiskt mellan 12000-14000 steg om dagen. Fast just idag så har jag rastat kroppen ordentligt, lite över 17000 steg. Inte illa va?
Jag är nöjd iallafall och det är det som är huvudsaken=)

Det var allt för idag. Puss på er.
Sanna

onsdag 19 augusti 2009

Oj oj oj

Det var längesen jag var här inne och uppdaterade lite.
Livet knallar vidare här.
Flyttat hem från kollen. Det var superskönt att bo där även om det var gott att komma hem.
På semestern, som vi bara hade på hemma i sverige, var vi en sväng i Göteborg. Där blev det Liseberg, hotell, avenyn och sånt mysigt =)
Lite djurpark har vi också hunnit med. vi har bara tagit det lugnt på semestern.
Jo vi har ju renoverat stugan också. Tack för hjälpen Lasse med väggen =)
Nu är vår gula stuga röd med vita knutar. Den är så fin så.
Filar lite på hur jag ska fixa med rabatten på framsidan. Tror att jag har kommit på hur jag vill ha det. Hoppas systeryster har lust att hjälpa mig med detta projekt *flirt*
Annars så jobbar man och står i.
Nu är sommarlovet slut och Marion börjar 5:an imorron och det kommer att bli lite lugnare på jobb. Vardagslunken kommer. Skönt.
Har en hel del som måste underhållas på jobbet så det passar alldeles utmärkt.
Har även passat på att låna syrrans stegmätare, för att se hur mycket man faktiskt rör sig på jobbet. Om det är ganska normalt att gå 10.000 steg på en dag så är jag över det med råge. Skönt då vet man att man inte sitter still iallafall.
På lördag så är det avskedsfest för Sandra, som ska flytta till Norge. Hoppas du hittar en trevlig gut=). då ska halva jobbet, som är sisådär under 20 allihopa, och jag och Olle dit. Nån måste ju höja medelåldern där:) Ja ja jag tror att vi kommer att få skitkul iallafall. Jag och goa Sahra ska dricka gott ihop, trevligt trevligt.
Återkommer kanske med nån trevlig bild från festen. Om min kamera har kommit tillbaka från semestern....För den har nog inte fått jobba dom senaste 4 månaderna.

Ha det gott igelkott

kram Sanna