tisdag 26 juni 2007

Dagen efter lön

Ja idag är det dagen efter lön. Men man jobbar ju så man hinner inte riktigt göra av med sina pengar. Desto mer att spendera när man är ledig.
Har jobbat både igår och idag. Känns som om hela helsingborgs ungar och lite till har varit på jobb!
Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Ska jobba hela veckan, men ser framemot en ledig helg. Sova länge och bara njuta...kanske lite shopping???
Ja ja den som lever får se.
ha det gott där ute.
kram Sanna

söndag 24 juni 2007

Japp då var denna helgen också slut.

Japp så var det söndag igen! Man hinner inte med och blogga så mycket när man jobbar heltid har jag märkt. Men jag försöker.

Midsommar har varit och jag hade jättekul! Vi var hos Linda och Lasse i deras koloni. Mycket folk, gott om mat och dricka och lite dans på kvällen. Var väl hemma vid halv två nåt, tror jag. Så skönt att det faktiskt sprack upp och blev fint väder. Vi satt ute hela kvällen. Härligt härligt!

Midsommardagen så var vi och kollade på Eva Rydberg på Fredriksdals Friluftsteater. Jätterolig föreställning, skrattade gott. På kvällen smet vi inom Linda och Lasse och tog en kopp kaffe.

Idag har jag jobbat 9-19, det känns i kroppen att köra sådana pass. Men det var en ganska så lugn dag så man fick förberett en del till morgondagen. Skönt.

Nu ska jag sätta mig i soffan och slappa och kanske käka lite choklad. mums!!

Ha det så bra alla

kram Sanna

söndag 17 juni 2007


Liten bild på min misse när han var liten.
Så är det söndag och min 3-dagars ledighet är snart slut. Men det gör inget. Blir skönt att komma till jobbet igen efter ledigheten.
Ledigheten blev ämnad åt att slappa och kurera mej mot den hemska förkylning och halsont jag fick!! Men lika bra att den kom när man var ledig, för jag hade inte pallat att jobba när man är så förkyld.
Trodde att jag skulle orkat att prova mitt nya alfabete till Revan, men ack nej!! Kanske ikväll, vem vet.
Idag så ska vi upp till Lindas och Lasses kolloni och förbereda lite inför midsommar. Fixa tältställning och så. Underbart.
Nästa vecka blir jag också 3 dagar ledig.
Skolavslutningen gick bra förrutom att jag faktiskt glömde kameran. Första året man glömmer den. Jaja, jag hoppas att Linda fick några bra bilder som man kan få av. Efter avslutningen så träffades vi hemma hos Mats och han bjöd på tårta. En tradition som han har haft i en sådär 6 år. Härligt!!
Nä nu är det dags att hitta på nåt.
ha det gott så hörs vi.
kram Sanna

onsdag 13 juni 2007



Idag var sista dagen som jag körde till 19 denna veckan. Skönt. Imorron så jobbar jag bara till 15. Har varit ganska lugnt i veckan på jobb, inte så många barn. Men klart alla är väl på stranden när det är så här varmt ute....

Idag så tog jag en liten tripp till Pia och Pelle. Härligt att få träffa dom lite. Det blir ju inte så ofta nu när vi bägge jobbar som vi gör. Men det var trevligt, gott kaffe och en mysig pratstund fick vi. Ja och så fick jag se deras ägor "live". Det blir fint där i deras trädgård.

Det har inte hänt så mycket här i veckan, man har ju jobbat 9 timmars pass hela veckan.

Marion slutar 2:an på fredag...Usch vad tiden går fort ibland. Ska passa på att ta massor med foton som man kan scrappa vid ett senare tillfälle.

Ha det gott allesammans.

kram Sanna

torsdag 7 juni 2007

En dag till som jag är ledig på, men sen så kör man på i sju dagar i sträck. Men det är skönt att få vara lite ledig också, vila upp sig så att man orkar.
Igår så var det en hel del att göra på jobbet. Det märktes att det var ledig dag för dom flesta. Min stackars andre kock mådde inte så bra så jag skickade hem henne. Hon ska ju jobba hela dagen idag, så jag hoppas att hon mår bättre idag.
Marion och Filip var med mig på jobbet en stund igår. Så härligt att se dom så svettiga och glada. Marion tycker det är så kul att vara med mig på jobb, för då får man äta pannkakor och dricka läsk och göra sin egna mjukglass!!!
Hon är jätteduktig när hon är med mig, inget tjat och gnäll.
Denna morgonen var inte optimal.... Den började med att jag och Marion fick sitta och diskutera lite. Det är så trist när hon börjar direkt på morgonen. Men jag hoppas att hon är go och glad när hon kommer hem.
Idag så hade jag tänkt att jag skulle träffa Linda på en kopp kaffe och kanske hinna med att träffa min kära syster lite. Vi får se vad som hinns med. Skulle egentligen behöva städa här hemma....men hur kul är det när man är ledig????

Ha det gott alla!
Kram Sanna

tisdag 5 juni 2007

Ledig!!

Idag har varit den första lediga dagen på 15 arbetsdagar. Det har varit tufft att köra så många dagar i ett sträck, men samtidigt kul.
Har en hel del att stå i på det nya jobbet, en utmaning. Det går iallafall bra. Verkar som om att allt funkar som det ska, lite missar i beställningarna bara. Men det är ju inte lätt att veta hur mycket som ska gå åt på ett nytt ställe.
Idag har jag bara njutit av min lediga dag. Skickade lillan till skolan och gick och lade mig igen. Kändes som om jag hade några timmars sömn att ta igen. Vaknade vid halv tolv!!! Duschade och gjorde mig i ordning, väntade hem lillan från skolan. Sen ville hon greja lite här hemma.
Det blev Väla idag, skulle egentligen bara ha lite strumpor och ett par nya skor till lillan, men det blidde lite till. (skattepengarna trillade in idag.)
Nu är jag hemma igen. Härligt att bara få vara en hel dag. Inga måsten utan bara köra allt i sitt egna tempo.
Imorron så är det jobb igen. Blir lång dag, men det ska nog funka. Sen är man ledig på torsdag, då ska jag nog träffa min syster lite. Kul!
Nu ska jag umgås med min dotter igen.

Ha det gott
Kram Sanna